Griepprik

Sluitend bewijs dat de griepprik werkt is er niet.
Toch roept het RIVM vandaag middels nieuwsberichten in de media op die griepprik toch vooral te nemen. Steeds meer 60-plussers schijnen de prik niet meer te willen en het RIVM is nu een offensief tegen die weigeraars begonnen met als ik de nieuwsberichten samenvat het motto: beter drie dagen ziek dan dood. Angstzaaierij dus.

We vaccineren onze kinderen en huisdieren vaak zonder dat we weet hebben van wat er nu eigenlijk in de entstoffen zit. We worden door de vaccinerende instanties wel voorgelicht over de voordelen van vaccinaties, maar vrijwel niet over de nadelen en die zijn er ook. Vaccinatieschade komt geregeld voor meldt o.a. dit Volkskrant artikel. Waarom krijgen ouders niet automatisch de bijsluiter van de vaccinatie? vraagt de auteur zich af.
In de griepprik en de vaccinaties van onze kinderen zitten niet alleen ziektekiemen, maar ook chemische en soms ronduit giftige stoffen. Nog afgezien van dat ieder mens anders reageert op de inspuiting van ziektekiemen, worden er steeds vaker relaties gelegd met die ziektekiemen maar ook de ‘hulpstoffen’ in vaccinaties en ziekteverschijnselen die soms jaren na de vaccinatie aanhouden.

Mijn bewustzijn hierover ontwaakte toen ik met wijlen mijn hond na bijna twee jaar chronische oorklachten en tal van smeerseltjes die ik in het oor moest aanbrengen belandde bij een homeopathische dierenarts. Die vermoedde een verband met de vaccinaties en gaf hem homeopathische verdunningen van de vaccinaties. Binnen een maand waren zijn oorproblemen opgelost.

Het RIVM heeft ook veel stimulans doen uitgaan voor het inenten van jonge meisjes met het zgn. HPV-vaccin dat zou helpen om baarmoederhalskanker te voorkomen. De bijwerkingen van de vaccinaties geven volgens het RIVM geen aanleiding tot ongerustheid en de inentingen zijn inmiddels opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Maar er komen steeds meer bewijzen dat Gardasil en Cervarix, de twee vaccins tegen baarmoederhalskanker, grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Het ontstaan van veel chronische kwalen en auto-immuunziekten worden door steeds meer mensen toegeschreven aan de vaccins.
Wetenschappelijk sluitend bewijs dat de vaccins werken tegen baarmoederhalskanker ontbreekt en zelfs goed onderzoek naar de bijwerkingen blijkt nooit gedaan. Het tempo waarmee deze vaccins geïntroduceerd zijn, is ongekend en kan worden toegeschreven aan een fikse lobby van de farmaceutische industrie. Ondertussen zijn onze dochters in feite proefkonijn.

Misschien dienen we ons eens goed af te vragen wat de relaties van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) met deze bedrijfstak zijn.
En of het echt wel nodig is om ons en onze kinderen en huisdieren tegen van alles en nog wat in te laten enten. Nog niet zo lang geleden kregen kinderen hun natuurlijke weerstand tegen ziekten door ‘gewoon’ af en toe een poosje ziek te zijn. De vermoedens nemen toe dat in zulke periodes meer weerstand wordt opgebouwd dan alleen voor de betreffende kinderziektes.

Na het journaalitem met de schaamteloze RIVM campagne voor de griepprik lees ik verder in de nieuwe dichtbundel van Astrid Lampe; De Taiga zwijntjes. Mijn oog valt op: “hoe het ook zij- stap uit de rij: ontspan!”

One thought on “Griepprik

  1. Pingback: Griep | matrja's nature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s